Известие

Collapse
No announcement yet.

свещи денсо W22EP-U

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

а този модел на denso за който говорите 4полюсни ли са 1полюсни?
    защото ас ходих да си търся и по каталог май нямаха 4полюсни на Denso.
    Alfa Romeo 145 1.6 boxer 96г. 103++hp

http://www.vbox7.com/play:38923e52

Comment

абе какво те интересува колко полюсни са - слагай иридиумките и да не те бърка - определено има ефект с тях
      alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

И аз моите ги смених с CHAMPION, три електродни са и колата върви много добре, въпреки че казват че имало много ментета от тях. Вероятно съм попаднал на читави, но комплекта 8 бр. за TS ми струваха 130лв. Старите бяха NGK едноелектродни.
        Alfa Romeo- Junior 1.4 TS 16V, 1998 year.

Comment

ами купих си ги днеска тиа свещи сега остана да ги сложа, и да видя ефекта

Comment

Колеги за въпросните свещи взех си ги вчера обаче едните са Денсо Иридиум и са някаде 30 лв едната свещ вече забравих...... другите са Денсо w22ep-u едноелектродни и са 3.60 та взех си аз от тия дето са 3.60 и не виждам никаква разлика в динамика,старт на колата и т.н. Мисалта ми е за тези дето са 30 лв едната ли става въпрос че са много добри....
            Alfa romeo 166 3.2 V6 241hp 2004г.
            Lancia Thesis 2.4 JTD 150hp 2003г.

Comment

с 146 1.6 боксер съм

Comment

ти как мислиш?
                I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                Roosevelt

Comment

Ми по скъпите сигурно но нали казваха че са добри тия евтините а аз не виждам никаква разлика като ги сложих

Comment

и аз от тези w22ep-u взех и в събота ще ги слагам сигурно та ще ти кажа после как е не знам да се надявам че ще е по добре от тези шампионки за 16лв. дето съм с тях сега

Comment

Абе вие какво си мислите, че трябва да се случи като си сложите тия свещи - да дигне 20-тина Nm в ниските или... Просто свещите са си качествени и си вършат работата добре.Разлика с W22EP-U ще се усети, ако си бил с някакви кофти свещи преди смяната. Ако са си били добри разлика няма да има. Явно такъв е случаят с колегата BIzZkIt4o. Аз отскоро съм с иридиума (IW22). При тях се усеща малка разлика,леко пада и разходът а и имат по-голям експлоатационен ресурс. Като цяло за мен си заслужава инвестицията за едни такива хубави свещи.
                      97'Alfa Romeo 145 1.6 BOXER - Sold Out
                      02' FIAT PALIO 1.2 Weekend
                      Accord i-ctdi 2.2 Executive

Comment

Абе незнам на мене лично ми писна от свещи... когато си взех колата свещите бяха Golden Lodge 25 HL оригиналните предполоагам защото така ги дават по каталог но при смяната на ролките,ремаците,маслото и другите работи реших да ги сменя но такива вече няма не ги произвеждат така ми казаха във всички магазини. Има Golden Lodge 25 HLD но незнам да ли стават за тоя модел Алфа и си взех CHAMPION страшен боклук се оказаха после ми препоръчаха едни френски забравих им марката и сега си взех тия ДЕНСО евтиния вариант та вече сергия мога да отвора да продавам свещи Та ква ми е гаранцията като си зема тия ИРИДИУМ за 300 лв че няма да е пак същия КУР с извинение ) Имам и питане отностно един пробле, при пален денсен волан се чува как опира нещо някаде си не мога да разбера каде и мотора заглъхва и падат оборотите....

Comment

Кви 300 кинта, тва да не TS бе колега? Свещите ти са максимум 30 лв.
                          Mitsubishi Outlander
                          Mitsubishi Space Star
                          Daihatsu Terios

Comment

да, ама бройката, ако са иридиум
                            I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                            Roosevelt

Comment

Да ама Иридиума ми казаха в КОСЕР че не са за моита кола

Comment

така ли, аз с какви съм тогава?
                                И си ги купих точно от косер на черни връх.
                                Roosevelt

Comment

Working...
                                X